Start ADMINISTRATIE OVER ONS LOONADMINISTRATIE ONLINE BOEKHOUDEN OFFERTE OVERSTAPPEN CONTACT BEL MIJ
BEL MIJ Start

Laatste update 13 april 2018

Inloggen

BOEKHOUDER MAASTRICHT

Uw BOEKHOUDER voor MAASTRICHT BOEKHOUDER-LIMBURG is een specialistische financiële dienstverlener. Wij verzorgen uw hele administratieen loonadministratie. Wij verwerken uw administratie per maand of kwartaal. Wanneer uw administraie is verwerkt krijg u van ons een rapportage. Wij geven u ook belastingadvies, zodat u waar voor uw geld krijgt. En dat alles voor een vast laag bedrag per maand! Boekhouder MAASTRICHT  uw boekhouder voor  het MKB, Horeca,ZZPer, Webshop,Klusbedrijven. Wij verzorgen uw complete administratie en loonadministratie Interessant? Neem dan vrijblijvend  kontakt met ons op.

Telefoon 085 4011782  Mobiel      06 51745509


Wat doen wij voor dat vaste lage bedrag per maandBOEKHOUDER MAASTRICHT EN UW ADMINISTRATIE

Onze afdeling MKB administratie bestaat uit een team van diverse adviseurs.  Wij hebben  een aparte afdeling loonadministratie, en een aangifte bureau.  BOEKHOUDER MAASTRICHT verzorgt de volledige administratie zonder dat u hier nog enig omkijken naar heeft. Van winkel tot garage bedrijf en van Web shop tot dienstverlener in de zorg,  uw administratie en loonadministratie is bij ons in goede handen!


Online boekhouden


Wanneer u zelf uw administratie wilt verzorgen dan kan dat via onze verschillende online boekhoudpakketten


Maastricht

Stad in Nederland

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.358 inwoners. De stad is gelegen aan de Maas.

Oppervlakte: 60,06 km²

Bevolking: 119.664 (2011) Verenigde Naties

Provincie: Limburg